Rug revalidatie bij AAFysio

AAFysio Rug revalidatie

AAFysio Rugrevalidatie werkt bij mensen die regelmatig last hebben van hun rug. Deze klachten beinvloeden op onprettige wijze uw werk, huishouden, hobby, sport, en wellicht daardoor ook uw humeur. Maakt u zich zorgen, laat u dan checken bij AAFysio en kijk of u in aanmerking komt voor de Rug Revalidatie. Bij AAFysio hebben we een revalidatie traject middels het RRS (RugRevalidatieSysteem).

Actieve oefentherapie voor uw rug,
Door middel van een kaarten systeem wordt de belastbaarheid van uw rug stapje voor stapje opgebouwd. Bewust leren omgaan met uw lichaam en stabiliteit, balans, kracht en uithoudingsvermogen door elkaar gebruiken.

Bij AAFysio Rugrevalidatie maken we aan de hand van een deskundig en grondig onderzoek (lichamelijk onderzoek, vragenlijst en een aantal testen) een trainingsschema met reële doelen. Vervolgens wordt een behandeltraject met u opgesteld die aansluit bij uw klachten en belastingsniveau. Het doel wordt uw dagelijkse activiteiten weer beter uitvoeren, dat u minder moeite hoeft te doen om een dag door te komen en u zich gezonder en vitaler voelt.

Samen met een ‘specialist in bewegen’ uw fysiotherapeut, werkt u bij AAFysio aan uw lichamelijke conditie en met name de rug/core. We besteden specifiek aandacht aan de rugspieren die bij u iets minder ontwikkeld zijn of juist teveel ontwikkeld zijn. Uiteraard krijgt u een kritische blik tijdens de training zodat u op een juiste technische manier probeert uw doel te behalen.

Kosten?
De vergoeding van Rugrevalidatie hangt af van uw eigen ziektekostenverzekering.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op.