Foto longrevalidatie AAFysio

AAFysio Longrevalidatie

AAFysio Longrevalidatie is bedoeld om mensen met astma, chronische bronchitis of longemfyseem weer meer actief te krijgen, hier mee wordt bedoeld dat u allereerst actief aan uw algemene conditie en longfunctie gaat werken en vervolgens hier de vruchten van plukt. Een actieve leefstijl is voor iedereen goed maar met name als u longklachten ervaart. Door uw ademhalingsspieren sterker te maken leidt dat ertoe dat u uw dagelijkse activiteiten beter kunt uitvoeren.
Bij AAFysio Longrevalidatie maken we aan de hand van een deskundig en grondig onderzoek een trainingsschema met reële doelen. Vervolgens wordt een behandeltraject met u opgesteld die aansluit bij uw klachten en belastingsniveau.

Samen met een specialist in bewegen werkt u bij AAFysio aan uw lichamelijke conditie. We besteden specifiek aandacht aan de ademhalingsspieren die bij u iets minder ontwikkeld zijn of juist teveel ontwikkeld zijn. Uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht maar ook ontspanning zijn de kernwoorden bij AAFysio longrevalidatie. Dit allemaal om eerst de dagelijkse activiteiten zoals bijvoorbeeld wandelen, fietsen, traplopen en het huishouden langer en beter uit kunt voeren.

Kosten?
De vergoeding van longrevalidatie hangt af van uw eigen ziektekostenverzekering.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op.