Hart en Vaat revalidatie

AAFysio Hart en Vaat revalidatie is bedoeld om de belastbaarheid van uw lichaam te verhogen. Dit om weer actief, uw dagelijkse activiteiten beter te kunnen doen. De basis van de revalidatie ligt voornamelijk bij het trainen van hart en vaten, uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht maar ook ontspanning zijn de kernwoorden bij AAFysio Hart en Vaatrevalidatie. Dit allemaal om eerst de dagelijkse activiteiten zoals bijvoorbeeld een eind wandelen,stukje fietsen, traplopen en het huishouden langer en beter uit te kunnen voeren.

Bij AAFysio Hart en Vaat revalidatie maken we aan de hand van een deskundig en grondig onderzoek (metingen, tests en vragenlijsten) een trainingsschema met reële doelen. Vervolgens wordt een behandeltraject met u opgesteld die aansluit bij uw klachten en belastingsniveau. De risicofactoren en achtergrond voor hart- en vaataandoeningen krijgen aandacht middels een leergesprek en metingen tijdens de training zodat u uw grenzen leert kennen en weet hoe u deze positief kunt beïnvloeden.

Actieve oefentherapie voor uw hart en vaten. Samen met een ‘specialist in bewegen’ oftewel uw fysiotherapeut werkt u individueel bij AAFysio aan uw lichamelijke conditie. We besteden specifiek aandacht aan de spieren die bij u training nodig hebben bijvoorbeeld om dat ze bij u iets minder zijn ontwikkeld.

De kosten van Hart- en Vaatrevalidatie
De vergoeding van Hart- en Vaatrevalidatie hangt af van uw eigen ziektekostenverzekering.
Meer informatie over hart- en Vaatrevalidatie?
Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op.