Partners

komt-goed-300x71

Kliniek KOMTgoed!

Kliniek voor orthopedische manuele therapie en  oro- faciale  therapie  KOMTgoed! te Burgum is de specialist voor alle klachten aan het  bewegingsapparaat.  Wij behandelen  en diagnosticeren op specialistisch niveau.

Wanneer het uw herstel kan bevorderen zoeken wij samenwerking met andere gezondheidswerkers .  Wij hebben  o.a. ook een samenwerking opgezet met AAFysio waarbij er een combinatie van manuele – en fysiotherapie is onstaan, om zo de klacht optimaal te behandelen en preventie aan te bieden.

De overleglijnen zijn kort en de patiënt  heeft een maximale behandeling in  korte tijd .Zo wordt er altijd gekeken naar wat de meest  doelmatige behandeling is voor uw klacht .  Het kan dus zijn dat u door beide  praktijken wordt behandeld na 1 intake.

U kunt KKG bereiken op 0511-482424 en per email : info@kliniek-komtgoed.nl.
Wij hopen u te begroeten in een van onze praktijken.

Sportschool Happy Life 35

Sportschool Happy Life is een gezellig sportcentrum in Burgum. Happy Life biedt tal van mogelijkheden op het gebied van groepslessen, fitness en cardiotraining. Dit alles onder begeleiding van professionele gediplomeerde instructeurs. Indien klanten klachten hebben kan er advies worden gegeven door AAFysio en kan het trainingsschema eventueel worden aangepast. Daar ligt de kracht van AAFysio en Happy Life.RPV-Leeuwarden-e.o.

RPV Leeuwarden e.o.

Reuma zwem lessen georganiseerd door RPV Leeuwarden kunnen worden gegeven door AAFysio. Korte lijnen met de RPV heeft vele voordelen.logo-blauwhuis-e1437499503185

V.V. Blauwhuis

Sinds september 2013 is AAFysio een samenwerking aangegaan met vvBlauwhuis. Spelers van het eerste en tweede elftal kunnen voor advies, onderzoek of behandeling een afspraak maken bij AAFysio.