Over AAFysio

aafysio-auke-attemaAAFysio is de praktijk voor fysiotherapie van Auke Attema. In 2013 heb ik de opleiding Fysiotherapie voltooid aan de HanzeHogeschool Groningen. Middels de opleiding fysiotherapie heb ik mijn doel bereikt om me bezig te houden met sport, beweging en mensen helpen.

Fysiotherapie begeleidt mensen in de beste route richting herstel zodat mensen weer snel op hun oude niveau zijn, ik ben blij dat ik mijn steentje daar aan bij kan dragen. Beweging is een investering in de toekomst en iedereen doet dit op zijn of haar eigen niveau, ik probeer iedereen van dienst te zijn en te helpen van jong tot oud en van sporter tot niet-sporter.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik nog altijd leergierig en hoop ik me constant te verbreden en te verdiepen middels cursussen zoals de MTC (Medical Taping Concept) en motivational interviewing, welke ik onlangs heb gevolgd.

Bij AAFysio zijn diverse behandelingen mogelijk op het gebied van fysiotherapie. Hierbij kun je denken aan sport massage, loopanalyse, looptraining, medical taping, actieve revalidatie en blessure begeleiding.

Voor mijn complete CV verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn: Mijn LinkedIn

Vanaf 2013 sta ik ingeschreven in het BIG-register onder het nummer: 89917907904
Ik sta ook in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) geregistreerd.
AAFysio heeft KVK-nummer: 61144746