Nick Keekstra

Nick Keekstra

Nick Keekstra
Mijn naam is Nick Keekstra, ik ben 25 jaar oud. Ik ben sportief en ik vind het leuk om mensen te helpen met hun problemen. Vandaar mijn keuze om te starten met het CIOS. Vanuit hier is mijn interesse voor sport en gezondheid alleen maar gegroeid. Na het CIOS ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie. Deze heb ik in 2015 afgerond. Tegenwoordig ben ik werkzaam als fysiotherapeut en vitaliteitscoach. Als vitaliteitscoach inventariseer ik de hulpbehoefte en help ik met het maken van een persoonlijk vitaliteitsplan wat leidt tot een gericht advies om tot structurele vitaliteitverbetering te komen. Daarbij wordt naar het hele palet van vitaliteit (bewegen, voeding, ontspanning, coaching, werk-privé balans vraagstukken, leefstijl en werkorganisatie) gekeken. In de fysiotherapie houd ik me bezig met de ware oorzaak van de blessure. Hierin beschouw ik het lichaam als een eenheid. Ik zie mijn werk als een hobby. Daarnaast voetbal ik, en ik vind het leuk om gezellige dingen te doen met mijn vrienden, bijvoorbeeld festivals en concerten.