Klanten & Samenwerkingen

Mijn Naam is Mente de Boer, 17 jaar oud en woonachtig in Nijland. Studeer aan het CIOS in Heerenveen. Op het CIOS doen we veel aan sport. Ook naast mijn opleiding sport ik veel. Ik doe aan voetbal, zaalvoetbal en kaatsen. Verder fiets ik veel en doe ik daarnaast ook nog steppen. Omdat dit allemaal erg belastend is en blessuregevoelig heb ik zo nu en dan behandeling nodig. Voor een behandeling ga ik altijd naar AAfysio. Omdat ik 7 dagen in de week aan sport doe is een goede behandeling nooit verkeerd en liggen blessures op de loer. Bij AAfysio kan ik altijd terecht voor sportmassage en/ of medical taping. Vaak ga ik 1 keer per week naar AAfysio toe voor een behandeling. Over de behandeling heb ik altijd een goed gevoel. Hierbij worden mijn spieren weer even behandeld zodat er weer een goede doorbloeding is. Het voelt altijd goed als ik de deur weer uitstap. Naast de behandeling die ik krijg voor mijn spieren krijg ik ook zo nu en dan medical taping. Hierbij wordt er een tape gelegd zodat bij een kneuzing de afvalstoffen eerder die plek kunnen verlaten. Ik ben erg tevreden hoe AAfysio mij altijd opvangt en mij behandeld. Het heeft voor mij een positief effect om me te laten behandelen en dat merk ik bij me zelf.

Mente de boer

Als fitnessinstructeur ben ik altijd in beweging, daarnaast doe ik ook nog aan basketbal. Met veel uren lesgeven, sport en beweging per week voel ik me goed en dit geeft me energie. Dit wil ik graag zo houden, AAFysio helpt me hier mee. Laatst had ik een schouderblessure, door samenwerking tussen AAFysio en Kliniek Komt Goed was ik binnen de korste keren weer pijnvrij. Nogmaals bedankt!

Melvin Epema

KOMT goed! Is de naam van mijn kliniek voor Orthopedisch Manuele Therapie in Burgum.
KOMT goed! staat voor onze werkfilosofie: uw klachten en uw pijn zijn bij ons in vertrouwde en deskundige handen.
AAFysio heeft een hechte samenwerking met KOMT goed!.