Kliniek Komt Goed

Kliniek Komt Goed is de Kliniek voor Orthopedisch Manuele Therapie (afgekort K.O.M.T.) te Burgum. Komt Goed staat voor onze werkfilosofie, uw klachten en uw pijn in vertrouwde en deskundige handen.

Kliniek Komt Goed staat voor kwaliteit, de werkfilosofie van KKG is dan ook  uw klachten en uw pijn bij ons in vertrouwde en deskundige handen.

AAFysio heeft de als motto, Beweging is een investering in de toekomst!

Zonder klachten kan men makkelijker bewegen, oftewel goede aanvulling op elkaar.

Sinds 2015 een sterk team. Vullen elkaars kwaliteiten aan.

Neem contact op met Kliniek Komt Goed

In contact komen met Kliniek Komt Goed?

Bel 0511-482424 of klik hier voor website kliniek Komt Goed

Bewegen staat centraal

OMT Orthopedisch manuele therapie

Machteld van der Steen heeft na haar opleiding fysiotherapie zich gespecialiseerd als orthopedisch manueel therapeute. Deze universitaire opleiding is erkend door de IFOMT (International Federation of Orthopedic Manual Therapy) en BIG geregistreerd.

Schat aan expertise: Ruime ervaring in binnen en buitenland, in binnen en buitenland samengewerkt met Amerikaanse en Antilliaanse specialisten.

Crafta therapeut

In juni 2011 heeft ze de opleiding tot CRAFTA therapeut afgerond. Dit is een specialisatie die zich bezig houdt met stoornissen in de kaak, schedel en het gezicht. Patiënten met functionele klachten in deze regio’s worden onderzocht en behandeld met specifieke methodes om bewegingsstoornissen op te lossen.

Dry Needling:

Als aanvulling op de behandeling kan in bepaalde gevallen gebruik gemaakt worden van dry needling.

Dit is een behandelmethode waar bij met dunne naaldjes in pijnlijke verhardingen in de spier geprikt wordt.

Hierbij wordt geen vloeistof ingespoten, vandaar de term ‘dry’. Door te prikken in een spierverharding wordt er een spiercontractie opgewekt. Door deze samentrekking ontspant de spier zich, krijgt deze een betere doorbloeding en verbetert in conditie en functie.

De behandeling met dry needling en orthopedische manuele therapie is een waardevolle aanvulling. Om klachten vervolgens te voorkomen kan bij AAFysio een trainingstraject worden gestart. Hierbij word eerst overleg gepleegd tussen Kliniek Komt Goed en AAFysio om de training zo specifiek mogelijk te maken en de juiste doelen te stellen.

AAFysio en Kliniek Komt Goed zetten je in beweging, beweging is een investering in de toekomst.

Kliniek Komt Goed

M vd Steen

mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 64,
9251 GA
Burgum
0511 48 24 24
info@kliniek-komtgoed.nl

Neem contact op met Kliniek Komt Goed

In contact komen met Kliniek Komt Goed?

Bel 0511482424 of klik hier voor de website van kliniek Komt Goed