AAFysio. Fysiotherapie in regio Noardburgum

AAFysio helpt je samen naar de beste route naar herstel! Vanuit de fysiotherapie praktijk in Burgum Noardburgum begeleidt fysiotherapeut Auke Attema in loopanalyse en training, medical taping, sportmassage, blessure begeleiding en active revalidatie.

Fysiotherapie in regio Noardburgum

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Noardburgum? Dan ben je bij AAFysio op de juiste plek.

Als je lichamelijke klachten ervaart, kun je bij de fysiotherapeut terecht. Lichamelijke klachten die worden ervaren tijdens bijvoorbeeld je werk, sport, hobby of andere dagelijkse bezigheden. Naast de gebruikelijke fysiotherapeutische mogelijkheden bieden wij, door de samenwerking met ‘Kliniek Komt Goed’, verschillende specialisaties aan waarmee we je klachten kunnen verminderen of verhelpen.

  • Manuele therapie, Dry needling en Craniofaciale therapie.

  • Training op maat! Van blessure begeleiding, tot Core stability training.

  • Vele revalidatie mogelijkheden. Van hersteltraining tot rug revalidatie.

 

Fysiotherapie

Fysiotherapie AAFysio in regio Noardburgum, begeleidt mensen in de beste route richting herstel zodat mensen weer snel op hun oude niveau zijn, ik ben blij dat ik mijn steentje daar aan bij kan dragen. Beweging is een investering in de toekomst en iedereen doet dit op zijn of haar eigen niveau, ik probeer iedereen van dienst te zijn en te helpen van jong tot oud en van sporter tot niet-sporter.

Training

Samen met AAFysio in regio Noardburgum kijkt u welke route naar herstel het beste is om te volgen. AAFysio begeleidt u in de beste route richting herstel. Die route kan voor iedereen anders zijn. Het doel is hetzelfde: snel klachtenvrij uw werk kunnen uitvoeren of uw hobby of sport kunnen beoefenen. AAFysio probeert iedereen van dienst te zijn en te helpen van jong tot oud en zowel sporters als niet-sporters.

Revalidatie

Na een operatie, aandoening of blessure kan er, wel of niet als vervolg op het fysiotherapietraject, gekozen worden voor een revalidatietraject. Dit revalidatietraject heeft als doel de belastbaarheid van je lichaam te vergroten. Spierkracht verbeteren, uithoudingsvermogen vergroten (lokaal of totaal) maar ook balans, techniek, coördinatie en snelheid verbeteren zijn aspecten welke je kunt trainen. ‘AAFysio’ biedt met medische trainingen diverse oefen- trainingsprogramma’s aan voor o.a. regio Noardburgum.

Fysiotherapie in regio Noardburgum


Medical Taping

Medical Taping

Club Fysiotherapie

Club Fysiotherapie

Massage

Massage

AAFysio Producten

AAFysio Producten

AAFysio Sportkleding

AAFysio Sportkleding

Klachten en (sport)blessures

Klachten en (sport)blessures

Running Therapie

Running Therapie

Neurokinetic Therapy

Neurokinetic Therapy

"Bij AAfysio kan ik altijd terecht voor sportmassage en/ of medical taping. Vaak ga ik 1 keer per week naar AAfysio toe voor een behandeling. Over de behandeling heb ik altijd een goed gevoel. "Mente de Boer
"Laatst had ik een schouderblessure, door samenwerking tussen AAFysio en Kliniek Komt Goed was ik binnen de korste keren weer pijnvrij. Nogmaals bedankt!"Melvin Epema