Nieuwe Site! AAFysio.nl

Fysiotherapie in Burgum door AAFysio, www.aafysio.nl is de site waar je je vragen over lichamelijke klachten kwijt kan, op de hoogte blijft van interessante onderwerpen op de blogpagina, en natuurlijk je informatie vind om een afspraak te maken met een deskundig fysiotherapeut. Wist je dat je zonder verwijzing een afspraak kunt maken?

Hierbij mijn nieuwe site! Enorm trots op! Mede mogelijk gemaakt door Menno Bouma van Lives internet en marketing. www.lives.nl

Over de auteur

Auke Attema

Facebook Twitter Google+

Enthousiaste en sportieve fysiotherapeut waar mensen helpen centraal staat, persoonlijke aandacht en tijd staat hoog in het vaandel. Wil middels fysiotherapie, revalidatie en training mensen op hun oude niveau of nog beter krijgen. Samen de beste route naar herstel!

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*